ÇORUM / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşı'nın ruhu ebediyen yaşasın ve Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!...

Ara

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Kullanmalı!

Ara

Okulumuzda başarı gösteren öğretmenlerimize okul müdürümüz tarafından üstün başarı belgeleri takdim edilmiştir.

Kas

"Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır."

Kas

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 99. YILI KUTLU OLSUN!

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

M.Kemal ATATÜRK

Güneş Tutulması

OKULUMUZDA CODEWEEK HAFTASI

Ekm

Okulumuz öğrencileri kompozisyon yarışmasında dereceye girdiler.

Kitap Fuarındayız

Ekm

15 Temmuz Müzesi ve Şehitlik Gezimiz, 7 Ekim 2022 Cuma günü, görevli idareciler ve öğretmenler eşliğinde, bir grup öğrencimizle başarılı bir şekilde tamamlandı. Duygusal anların yaşandığı gezimizin,  öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayıp faydalı olmasını ve tekrarını dileriz.